Pilvisynkronointi

Varmuuskopioi asetuksesi, esiasetuksesi ja mallisi FLOGVIT-tilillesi ja palauta ne millä tahansa laitteella. Synkronointi on manuaalista — mitään ei lähetetä ennen kuin painat painiketta.

Tarkistetaan tiliä…

Kuvat ja editorin projektit tallennetaan vain tälle laitteelle, eivätkä ne sisälly pilvisynkronointiin.