Skysynkronisering

Sikkerhetskopier innstillinger, presets og maler til FLOGVIT-kontoen din, og hent dem tilbake på hvilken som helst enhet. Synkronisering er manuell — ingenting sendes før du trykker på en knapp.

Sjekker konto …

Bilder og editor-prosjekter lagres bare på denne enheten og er ikke med i skysynkroniseringen.