Skysynkronisering

Tryggingskopier innstillingar, presets og malar til FLOGVIT-kontoen din, og hent dei tilbake på kva eining som helst. Synkronisering er manuell — ingenting blir sendt før du trykkjer på ein knapp.

Sjekkar konto …

Galleriveggar, og editorarbeid som ikkje er lagra som eit namngitt prosjekt, blir berre lagra på denne eininga og er ikkje med i skysynkroniseringa.