Molnsynkronisering

Säkerhetskopiera inställningar, presets och mallar till ditt FLOGVIT-konto och hämta tillbaka dem på vilken enhet som helst. Synkroniseringen är manuell — inget skickas förrän du trycker på en knapp.

Kontrollerar konto …

Galleriväggar, och editorarbete som inte har sparats som ett namngivet projekt, lagras bara på den här enheten och ingår inte i molnsynkroniseringen.